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Re: A cabaret license is not required because a business presents performances 

Dear Mr  

I am writing in response to your inquiry whether a business that presents performances 
requires a cabaret license from the Department of Consumer Affairs ("the Department".) 
The answer is that a business does not need to obtain a cabaret just because they 
present performances to an audience 

New York City Administrative Code § 20-360 requires any person who operates a 
cabaret to obtain a license from the Department Section 20-359(3) of the 
Administrative Code defines a cabaret as: 

Any room, place or space in the city in which dancing or other form of 
amusement is permitted in connection with the restaurant business [ 1 

Please feel free to contact me with any further questions Thank you , 
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