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June 23, 2010

VIA EMAIL

Re: Jewelry Buying Event at another Location

Dear Ms. IR

{ write in reply to your email inquiry as to whether or not M Inc, which is licensed as
a second-hand dealer general by the New York City Department of Consumer Affairs
(“the Department”) to conduct business at | NN - receive a
temporary second-hand dealer general license to hold a three (3) day jewelry buying
event at_, Jewelers, which is located at I The answer is
no.

The Department does not issue a temporary license to a licensed second-hand dealer
general for activity of limited duration at another location. Pursuant to Section 20-268(a)
of the New York City Administrative Code, “It shall be unlawful for any dealer in second-
hand articles to carry on his or her business at any place other than the one designated
in such license, . . ..” You must be licensed as a second-hand dealer general to conduct
business at 545 Fifth Avenue. The second-hand dealer general application packet can
be downloaded at http://www.nyc.gov/himl/deca/html/business/business.shiml.

Sincerely,





