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Re: Parking Lot Exemption for 

Dear Mr. 

I write in response to your letter inquiring whether the parking facility operated by  
at in Brooklyn is exempt the New York City parking 

garage licensing law because it allows parking only to patrons and vendors of the 
adjacent flea market Under the circumstances described in your leller, a license is not 
required 

Section 20-322 of the New York City Administrative Code provides that parking garage 
licensing requirements "shall not apply to the maintenance, operation or conduct of a 
garage b in conjunction with a business for the exclusive accommodation of patrons 
of such business or the employees of such business " 

If you limit access to the parking lot to patrons and vendors of the flea market and do 
not provide access to the general public, as your letter states, you do not need to obtain 
a DCA license to operate the parking lot 

Please feelll freelo contact me with any further questions 

sincirelY, 




