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Via email:

Re: DARP Tow- The person in charge of the vehicle may request that the tow truck
company tow the vehicle to a specific location

Dear Ms. I

This letter responds to your inquiry whether a vehicle towed pursuant to New York City's
Directed Accident Response Program (“DARP”) may be left at a location specifically
requested by the person in charge of the vehicle. The answer is yes as long as certain
conditions are met.

Pursuant to NYC Administrative Code (“Code”) §20-518(b)(3), a vehicle towed pursuant
to DARP “shall be towed to the storage facility of such responding com pany...ortoa
location within the city designated by the person in charge of such vehicle, provided,
however, that placement of such vehicle in such location is not in violation of any other
law.”

Your inquiry states that, after your vehicle was towed pursuant to the DARP program,
you made a request to have the vehicle towed to either your personal driveway or to a
legal parking spot in front of your local auto repair shop, as the shop was closed for
business. As long as your requested destinations were within New York City and the
placement of the vehicle did not violate any other law, the tow truck company had an
obligation to comply with your request.

For your convenience, | have enclosed a complaint form if you choose to file a
complaint against the tow truck company that did not honor your request.
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