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Re: Vending from a parked vehicle is prohibited
42 Broadway
9th Floor Dear Mr.
New York, NY 10004

This letter responds to your inquiry whether you may sell newspapers from a vehicle1 212487(79t”i legally parked on the public street. The answer to your question is no.+1 lax

Your letter states that you would like to operate a “mobile newsstand” from which youn c.°o’Jconsiimers will sell newspapers. In order to operate the mobile newsstand, you propose to park
your vehicle legally on a public street between the hours of 5:00a.m. and 9:00p.m.
Under the New York City Administrative Code a General Vendor is a “person who.
.sell[s] goods. . .including newspapers. . . in a public space.” However, section 20-465(o)
of the Code specifically provides that “[n]o general vendor shall sell or offer for sale any
item directly from any parked. . . motor vehicle.”

We are sorry that the law does not accommodate your business idea.

Please feel free to contact me with any questions.

Sinc&rely
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