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Contents of the Addendum

Questions and Answers — Included are questions submitted in writing after the release
of Addendum 2.

Questions and Answers

Q1. If my proposal is for a non-residential building, am | required to use the pro forma
provided as or should | provide my own?

Al. Form F that was provided is not required for a non-residential proposal. You should
include your own version of Form F in addition to the information outlined in the RFP on
page 26, Tab F — Financing Proposal.

Q2. Can some or all of the required cultural space be located in underground level(s)?

A2. Proposals are permitted to include underground level(s) to site the required cultural
space.

Q3. Does the 100,000 sf maximum exclude underground level(s)?

A3. Please refer to Chapter 12-10 of the New York City Zoning Resolution for definitions
relevant to determining the underground floor area that can be excluded from the floor
area calculation.

Q4. Are there site conditions preventing multiple underground levels?

A4. Further testing would have to be completed to determine if the underground
conditions are suitable for developing multiple underground levels.

Q5. Our read of the Zoning, based on this lot size, is a maximum coverage of 48% which
equals 5,970 sf. Is this correct?

Q5. Zoning calculations should be determined by an architect and included in the
proposal as part of Tab J — Architectural Submission. Please refer to the New York City
Zoning Resolution and page 29 of the RFP for more information.

Q7. Can the ground floor footprint be the same size as the tower? Or does it need to
widen on the street property line to create a facade?



A7. Zoning calculations should be determined by an architect and included in the
proposal as part of Tab J — Architectural Submission. Please refer to the New York City
Zoning Resolution and page 29 of the RFP for more information.

Q8. If we do inclusionary housing in the R10 district can we apply the bonus to this site
and therefore add 20% above that 100,000 sf number?

A8. We are asking teams to adhere to the 100,000 square feet since this is our best
estimate of the square footage available for the Site at this time.



